fbpx
Skip to content
Menu
Uithoorn
Menu

Subsidies

Jeugdfonds Sport & Cultuur

De Freerun University & het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpen!

Is het lastig om de contributie te betalen? De Freerun University & het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpen! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. De Freerun University geeft iedereen die in aanmerking komt voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur een korting van €95,- op ons Voordeel Lessen 1 abonnement. Dit betekent dat als het Jeugdfonds Sport & Cultuur jou het gebruikelijke bedrag van €225,- toekend je naast de eenmalige inschrijfkosten van €7,50 niets zelf hoeft bij te betalen om freerun lessen te kunnen volgen.

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.

Sport en Cultuur - Freerun University